SzolgáltatásokBotanik bt.

 • KERTÉPÍTÉS

  A Botanik Bt. komplett szolgáltatást nyújt a kertépítés, kerttervezés, kertfelújítás, öntözőrendszer telepítés területén azok számára, akik szeretnének kiemelkedő minőségű, egyedi tervezésű kerteket kialakítani.

  Elsősorban magánszemélyek, de közületek részére is vállalunk kertépítést. Épített kertjeink mérete 40m2-től, 50 000m2-ig terjed.

  Az elmúlt évek során sikerült egy egyedi kertépítészeti stílust kialakítanunk, ami garantálja, hogy a végeredmény egyszeri és megismételhetetlen.
 • ÖNTÖZŐRENDSZER

  Öntözőberendezés kiépítése nélkül ma már nem építünk kertet. Ennek fő oka az éghajlati tényezőkön kívül, hogy a mai igényeknek megfelelő kertet, pázsitot csak a növények vízigényének biztosításával lehet fenntartani.

  Öntöző berendezéseinket - a gáziparban szokásos - hegesztéses módszerrel telepítjük, a kiemelkedő megbízhatóság és tartósság miatt.

  Elsősorban RAIN – BIRD alkatrészeket használunk. Rendszereink vízellátását biztosítani tudjuk ciszternából, kútból és természetesen hálózati vízről is.


 • KERTKARBANTARTÁS

  A jól tervezett és kivitelezett kertépítés, leendő kertünk alapja.

  A következetes és fegyelmezett karbantartással alakul ki a végleges kertünk, ami így évek alatt elnyeri végleges formáját.

  Természetesen vállaljuk épített kertjeink karbantartását, munkánk jelentős részét ma is ez adja.

 • EGYÉB

  Az utóbbi időben egyre több szakértői felkérést kapunk. Bármilyen kertészeti kérdésben tudunk segíteni, saját tapasztalataink és partnereink segítségével. Sokan házilag gondolják megoldani kertészeti, kertépítési, kertgondozási teendőiket. Ilyenkor sok esetben elég lehet szakemberrel konzultálni, meglévő, épülő kertjükkel kapcsolatban. Ezzel sok, a szakértelem hiányából és tapasztalatlanságból adódó problémát megelőzhetünk.